Transformeren, creëeren, manifesteren, krachten die bij ons menszijn horen, die ons mens maken en daardoor onze bewuste aandacht verdienen. Een kort verhaal:

Ik ben de wolken, de zee, de bodem en alles wat hier leeft. De wolken zijn mijn gedachten, mijn ideeën, mijn dromen. De zee is mijn beweging, de zee heeft een tastbare vorm, is dynamisch en leeft. Op de aarde want zonder bodem, kan de zee geen zee zijn. De bodem is de vaste grond, de verankering, solide en stevig. De bodem zorgt dat de zee niet wegvalt in het niets, de bodem geeft de zee zijn vorm. 

Nu, belangrijk voor mij is om te beseffen dat alles in verbinding mag staan. Dit gaat over transformatie, verandering. Als een idee alleen een wolk blijft, maakt hij nooit contact met de zee. Het idee moet kunnen dalen, aangetrokken door de zwaartekracht van de bodem. De wolk heeft regen te worden, om onderdeel te kunnen worden van de zee. Het gaat over creatief zijn en creëren, over manifesteren. Laat de wolken niet overwaaien maar laat het regenen, daar mee vul ik mijn zee, mijn leven en geef ik mij vorm.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *