Bewandel je natuurlijke pad en groei in je potentie

Heb jij behoefte aan jezelf zijn, persoonlijke groei, dingen doen waar jij je goed bij voelt, kortom een fijn, betrokken en zinvol leven?.

Voor wie is coaching?

Coaching is eigenlijk voor iedereen. Als mens hebben we namelijk een natuurlijke neiging om te groeien en een coach kan je ondersteunen en uitdagen in dit groeiproces. Dit zorgt ervoor dat je niet afdwaalt en op je eigen pad blijft. Maar de één zal coaching harder nodig hebben dan de ander. Het kan namelijk zo zijn dat je je op dit moment totaal niet happy voelt en je op eigen kracht even niet meer weet hoe je verder moet. Of misschien ben je al hard met jezelf aan het werk maar lukt het je net niet om daar te komen waar je voelt dat je wilt zijn. Misschien ben je bezig met een zoektocht naar jezelf, een leven dat bij jou past maar is dit lastig voor je. Coaching kan je verder brengen.

Wat doet een coach?

Een professioneel coach is er in getraind om naast je te kunnen staan, met je mee te kijken en vervolgens vragen te stellen die jou kunnen helpen om meer inzicht te krijgen in je ontwikkelingsproces. Hij is er in getraind om jou naar je aandachts- of veranderpunten te brengen die voor jou nodig zijn om op een fijne en energieke manier weer verder te kunnen. En mochten dit pijnlijke en moeilijke punten zijn, zal hij je uitdagen om deze aan te gaan en te overwinnen. En zo’n coach, dat ben ik. 

Wat biedt het je?

Coaching biedt inzicht, focus en groei. Het biedt je de mogelijkheid om echt met jezelf in contact te komen zodat je behoeftes, je eventuele blokkades en leerproces helder voor je worden zodat je je hierin kunt ontwikkelen. Het kan verlichting geven, opluchting, ruimte, een aha! moment en de energie voor een positieve draai. Bij Natural LifeFlow noem ik het mensontwikkeling en zelfontplooiing. Wanneer je bij mij een coachingstraject aan gaat zal dit op maat zijn. Ieder mens is namelijk uniek en heeft zijn eigen behoeftes en ontwikkelingsproces. Toch zal er in de grote lijnen ook een rode lijn inzitten en heb ik mijn methode om jou verder te brengen. Hieronder zie je hoe dit werkt.

Het coachingstraject

Opzoek naar de kern
Wat speelt er?
Waar loop je tegenaan? Wat speelt er in je leven waar je even niet uitkomt? Er is natuurlijk een reden waarom je een coachgesprek wilt. Voor een duurzame verandering is het belangrijk om tot de kern te komen. In alle rust en ruimte gaan we dit eerst onderzoeken.
Opzoek naar de kern
Jouw leervraag
Wat is jouw leer/ontwikkelpunt?
Wanneer helder is wat de werkelijke kern is van je verhaal kan er van hieruit gekeken worden naar wat je graag zou willen ontwikkelen. Wat moet jij leren/ontwikkelen om de beweging in je leven te maken die je graag ziet?
Jouw leervraag
Jouw toekomstbeeld
Hoe zie je jezelf graag?
En hoe zie jezelf dan graag in de toekomst? Wat is dat beeld van jezelf waar je zo graag naartoe wilt werken?
Jouw toekomstbeeld
Focus op positieve doelen
Wat kun je doen om daar te komen?
In deze fase worden dingen concreet gemaakt. Welke stappen moet je nemen om dat beeld wat je hiervoor zo mooi geschetst hebt werkelijkheid te maken? Heldere en uitvoerbare doelen staan hier centraal die gaan zorgen voor jouw persoonlijke groei.
Focus op positieve doelen

Tarieven

Coachgesprek

Voor particulieren: € 125,- (inc. btw)

Voor bedrijven: € 150,- (ex. btw)

Een coachgesprek duurt 1 uur tot maximaal 1,5 uur. Na een coachgesprek schrijf je een kort reflectie verslag die ik zal voorzien van feedback. Hierdoor krijgt het coachgesprek nog meer waarde en zal het je verder helpen in je ontwikkeling. Deze feedback zit bij het tarief in begrepen.


Natural LifeFlow

KVKnr: 83728813

Coachgesprekken vinden doorgaans plaats in Het Coachhuis – vestiging Leiden.

Adres:
Kanaalpark 140
2321 JV, Leiden