De Workshops

Ontwikkel jezelf op een spelende, creatieve en ontspannen manier.

Workshops

Workshops zijn een leuke spelende manier om te verbinden en om te leren en ontwikkelen. Ze zijn ontspannen, dynamisch, je kunt lekker zelf aan de slag maar ook tegelijk delen met anderen. Bij Natural LifeFlow geef ik creatieve workshops die gericht zijn op jou en je persoonlijke groei. De workshops laten je contact maken met jezelf en van hieruit kun jij jezelf heerlijk de ruimte geven door je creatief te uiten. Je kunt nieuwe inzichten krijgen en je krijgt ‘een gereedschap’ die je kan helpen bij je verdere groei en ontwikkeling.

De workshops zitten zo in elkaar dat je ervan leert en dat je een leuke tijd hebt. Gezellig én nuttig dus. En uiteraard wordt je goed verzorgd met koffie, thee en lekkers. Hieronder volgt het overzicht van de workshops.  

Werken met je natuurlijke krachten

Deze workshop is gericht op de groei en bloei van de persoonlijke natuurlijke krachten. Ieder mens heeft aangeboren menselijke en persoonlijke kwaliteiten en wie deze weet te herkennen en te ontwikkelen, zal groeien en bloeien in de mooie persoon die hij is.

In deze workshop neem ik je mee in het menselijke pad van groei en begeleid ik je in het contact maken met jouw aangeboren kwaliteiten. Je natuurlijke krachten noem ik ze. Op een creatieve en speelse manier ga je hierbij uiting geven aan jouw eigen natuurlijke krachten en creëer je een gereedschap om extra bewustzijn te leggen op jouw natuurlijke krachten zodat je hierin kunt groeien.

Lees meer…

 

De levenstuin

In de workshop ‘de levenstuin’ ligt de focus op het ideale leven dat jij voor je ziet en hoe je hier naar toe kunt werken. Je gaat hierbij je levenstuin inrichten met de dingen die jij graag in je leven ziet. Het heeft te maken met wensen en dromen maar ook met het zien van wat je misschien allemaal al hebt.

Op een creatieve manier ga je in beeld en taal je eigen levenstuin creëren. In dit moment daag ik je uit om volledig vrij te zijn in je uitingen zodat datgene naar boven komt wat werkelijk voor jou van waarde is. De vraag is: wat heb je nodig in je leven om je fijn te voelen, gelukkig, tevreden en vol?

Het is de bedoeling dat je hier na deze workshop een goed inzicht in hebt in de vorm van jou levenstuin zodat je hiermee aan de slag kunt en jouw tuin ook echt kan laten leven

Meer weten of een afspraak maken?