Het Flow-Traject is in ontwikkeling

Met een wens, focus, creativiteit en energie komt een mens een heel eind.

Op dit moment behoord het Flow-Traject nog niet tot het directe aanbod maar tot mijn wensen. Ik heb besloten om het hier toch al een plek te geven op de website als herinnering voor deze wens. Net als dat ik jullie aanmoedig je te ontwikkelen ben ik ook steeds bezig met mijn eigen ontwikkeling en hiermee ook de ontwikkeling van mijn dromen. Met het Flow-Traject wil ik in de toekomst een groei & bloei pad aanbieden voor ieder die behoefte heeft om grondig met zichzelf aan de slag te gaan. Ik wil hiermee mensen uitdagen en ondersteunen om hun meest natuurlijke ‘zelf’ te vinden en te leven. Wordt vervolgd…

Maar coachen kan natuurlijk wel

Meer weten of een afspraak maken?


Natural LifeFlow

KVKnr: 83728813

Coachgesprekken vinden doorgaans plaats in Het Coachhuis – vestiging Leiden.

Adres:
Kanaalpark 140
2321 JV, Leiden