Workshop: Werken met je natuurlijke krachten

Gebruik jouw talenten, jouw natuurlijke krachten, jouw speciale eigenschappen die jou 'jij' maken en groei in wie je bent.

Workshop: Werken met je natuurlijke krachten

Waarom deze workshop?

Jij als mens bent heel bijzonder. Sowieso dat je bestaat in dit enorme universum is al vrij uitzonderlijk. Dat je jouw eigen bestaan kan ervaren is vergeleken met veel andere levenssoorten al heel speciaal. Dat je jouw bestaan ook nog eens bewust kunt sturen, is al helemaal bijzonder want dat kun je alleen omdat je mens bent. Maar dat jij ‘jij’ bent, dat is uniek. Want van jou is er maar één en dat is prachtig. En op z’n allermooist ben jij als jij in volle bloei staat. Dat doe je door te groeien in wie jij bent met al jouw mooie talenten en eigenschappen. Ik noem ze jouw natuurlijke krachten en daar gaan we mee werken in deze workshop. Want jouw natuurlijke krachten hebben jouw aandacht nodig om zich te kunnen ontwikkelen. Alleen dan, komt jij echt tot bloei. En dat is leuk! Dat is super leuk want hierdoor kan jij je helemaal vrij voelen op een creatieve, ontspannen en spelende manier. Zin in? Ik wel! 

Wat gaan we doen in deze workshop?

Tijdens deze workshop gaan we dus actief werken met jouw natuurlijke krachten. We gaan ze eens fijn alle aandacht geven. Ik zal om een perspectief te schetsen eerst een introductie geven in het pad van groei en bloei maar daarna mag jij lekker aan de slag. Om ze aandacht te kunnen geven moet je natuurlijk eerst weten waar je je op moet richten. Je gaat dus eerst in beeld brengen over welke natuurlijke krachten jij allemaal beschikt. Ik weet zeker, dat zullen er aardig wat zijn. Omdat we ze niet allemaal tegelijk aandacht kunnen geven zullen we er één of twee kiezen die tijdens deze workshop jouw speciale aandacht krijgen. En dat ga je op een creatieve, leuke en verbindende manier doen door natuurlijke kracht kaarten te maken die je op momenten bewust in kunt zetten waarbij je die specifieke kracht kunt gebruiken. Omdat we dan toch met een leuke groep zijn, kunnen we lekker spelen en delen. Vervolgens gaan we bekijken hoe jij je natuurlijke krachten kunt blijven inzetten zodat ze zich samen met jou mogen ontwikkelen tot hun mooiste vorm. Leerzaam, verbindend, creatief en waardevol.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is voor iedereen die op een creatieve, ontspannen en speelse manier bezig wilt zijn met zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Dit kan individueel maar ook in groepen. Wil jij bijvoorbeeld met een groep vrienden en/of vriendinnen op een leuke en gezellige manier met jezelf aan de slag en ook nog eens als mens en persoon verder groeien? Je bent van harte welkom. Wil je individueel deelnemen? Dat kan ook. Twee keer per maand verzorg ik deze workshop op basis van los inschrijven (zie het overzicht met de datums).

Wil je de workshop volgen vanuit een bedrijf? Uiteraard is ook dat mogelijk. Het is een hele goede manier om elkaar als collega’s (nog) beter te leren kennen, om te zien waar elkaars krachten liggen en om te zien waar iedereen in kan groeien.

 

Meer weten, de mogelijkheden bespreken of je inschrijven?