Hoe gaan we te werk?

Het Flow Traject

Alles begint met een eerste stap.

Voel je je blij? Niet persé op dit moment maar over je leven? Ben je tevreden? Heb je het gevoel dat je op één lijn loopt met jezelf? Of komen je wensen en je behoeftes niet helemaal overeen met het moment waar je nu in leeft? Als dit laatste het geval is, troost je, je bent niet de enige. De wereld waarin we leven is ook wel vrij ingewikkeld gemaakt en ontwikkelingen gaan in een rap tempo door. Iedere dag worden we overweldigd met impulsen en keuzes. 

Hoe vind je in deze tijd nog rust en ruimte voor jezelf en misschien nog een belangrijkere vraag: wie ben je? Hoe weet je dat de keuzes die je maakt de juiste zijn en op één lijn liggen met jezelf? Het feit dat we ons ontwikkelen als samenleving betekend niet gelijk dat we naar onszelf toe groeien. Sterker nog, op sommige punten wordt het steeds moeilijker om verbinding te vinden wat ons verloren en alleen kan laten voelen in een overvloed.

Mocht je je herkennen in dit soort vraagstukken, is het misschien fijn om even stil te staan en dan wel bij jezelf. Stel jezelf eens de vraag waar jij vanuit een natuurlijk verlangen behoefte aan hebt. Wat betekend het om mens te zijn en wat maakt jou nou je unieke ‘jij’? Wat laat jou je fijn, tevreden en vervuld voelen? Ik ben van mening dat we er baat bij hebben om zoveel mogelijk in onze natuurlijke levensstroom te leven. Dat betekent zo dicht mogelijk in verbinding met ons natuurlijke zelf en onze omgeving. 

Om dit te bereiken heb ik een eenvoudig stappenplan die terug gaat naar de basis van onszelf. Wellicht dat ik je hiermee kan helpen om de weg naar jezelf te vinden en jou te laten stromen in je natural lifeflow.

 

Wil je beginnen?

Je kunt ten allen tijden contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek waarbij we kunnen bespreken wat jou het meest kan brengen.

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Contact met jezelf
Yay! Je hebt er voor gekozen om dingen anders te gaan doen. Om dichter bij jezelf te gaan leven zodat je meer gaat stromen in je eigen natuurlijke lifeflow. In de eerste stap ga contact maken met jezelf. Je gaat (her)ontdekken wie je bent en jezelf de ruimte geven om er te zijn. Je gaat een gezonde verbinding met jezelf aan en jij wordt van nu af aan je centrale uitgangspunt.
Bewustwording van gedrag
Nu je een beter zelfbeeld hebt, ga je kijken in hoeverre je jezelf de ruimte geeft in je leven. Wat doe je precies wel/niet? Laat je jezelf vrij met je gedrag of sta je jezelf ook in de weg? In deze stap ga je in kaart brengen welk gedrag nuttig is voor je wensen en behoeften en welk juist niet. Wanneer dit helder is, weet je waar je aandachtspunten liggen.
Opschonen blokkades
In ons leven komen we genoeg obstakels tegen dus het laatste wat we willen is onszelf dwarsbomen. In deze stap ga je je eigen weg zoveel mogelijk vrij maken en je met jezelf op één lijn brengen. Op sommige dingen heb je invloed, op sommige dingen niet. Je gaat leren accepteren en veranderen. Je gaat je levensstroom helder, krachtig en natuurlijk maken.
Focus op positieve doelen
In de laatste fase heb je al een aardige reis achter de rug. Je weet wie je bent en wat je wilt, je hebt obstakels uit de weg geruimd en ruimte gecreëerd. Het is tijd om deze ruimte op te gaan vullen met dingen die jij leuk vindt en bij je passen. Dingen die een uiting van jezelf zijn en in je verlengde liggen. Het is tijd om je wensen, behoeftes en dromen waar te maken. Van nu af aan leef jij je natural lifeflow.

Get Instant Access to the Free

Self Development Course

Learn about how them you went down prying the wedding ring off his cold, dead finger. I don't know what you did, Fry, but once again, you screwed up!